5. travnja 2014.

Novosti iz KK Croatia: Završni turnir Seniorske lige, nastup na turniru "Dražen Petrović" u Stuttgartu i organizacija "Dana košarke" u Luzernu


Košarkaški klub Croatia Luzern
Košarkaši Croatije imaju do ljeta zgusnute termine. Čekaju ih tri velika turnira koja moraju odraditi. 
- Prvo slijedi završni turnir Seniorske lige, koji će se održati u slijedeću subotu, 12.04.2014 u Surseeu, na kojem naši košarkaši imaji velike izglede da po treći put postanu prvaci Seniorske lige.
- Zatim u svibnju (17./18.05.2014.) putuju u Stuttgart, gdje će sudjelovati na memorijalnom turniru "Dražen Petrović" koji se ove godine održava u organizaciji KK Zrinski iz Waibligena (Njemačka) i na kojem će nastupiti 8 najboljih hrvatskih košarkaškh momčadi iz Njemačke i Švicarske (KK Croatia Berlin, KK Croatia Frankfurt, Komušina Haiterbach, KK Bevanda Zürich, KK Dražen Petrović Essen, KK Croatia Freudenstadt, KK Zrinski Waiblingen i KK Croatia Luzern).
- Treći veliki turnir, ovaj put u organizaciji KK Croatia Luzern pod nazivom "Dan košarke", održat će se u subotu, 07. lipnja ove godine u Luzernu (na športskim terenima pred kantonalnom školom u Reussbühlu). To će biti jedan cjelodnevni športski i zabavni program za sve uzraste: Košarkaški turnir, turnir u streetballu i druge športske aktivnosti, sve to uz glazbu i domaća jela i pića. 
O svemu tome biti ćete kasnije pravovremeno podrobnije informirani