27. siječnja 2014.

Prenosimo iz Tinolovka-News.com: Drago Ćosić ispričao se zato što je navijao za Hrvatsku protiv Danske


Uzorak SlikeDrago Ćosić, za neke očito 'previše domoljubni', sportski komentator takozvane javne televizije, našao se na udaru bivših Sorosevih plaćenika i portala koji su u vlasništvu primitivaca čiji je govor mržnje odavno jedna od važnijih tema na internetu. Dovoljno je reći da se radi o spodobama koje su jedva završile srednju školu, od tako neobrazovanih karikatura nije realno očekivati da shvate kako se ponašaju televizijski reporteri u Brazilu.

Naime, s 'previše emocija' spomenuti televizijski reporter komentirao je polufinalnu utakmicu Hrvatske i Danske koju su Kauboji, nažalost, izgubili, 'jeftino domoljublje' zasmetalo je bivšim vucibatinama te je Ćosić primoran da se zbog emocija i navijanja za Hrvatsku protiv Danske ispriča, što je svinjarija kakva se ne pamti, pa čak ni na ovim prostorima.
Zašto je Ćosić popustio pritisku imbecila koji su nasrnuli na njega nije teško pretpostaviti s obzirom u što se sve pretvorila moralna ubožnica na Prisavlju, Radmanova nakaradna televizija. Naime, na takvoj televiziji posve je normalno da jedna voditeljica vodi djecu na filmove kojima je glavna tema pornografija i da se zbog toga nitko, pa ni pravobraniteljica za djecu, ne zabrine. Što očekivati od takve televizije? Radi se o voditeljici koja bi prodala generala Gotovinu a novac 'sebi humano donirala'.
No, vratimo se Ćosiću, nakon finala Europskog rukometnog prvenstva između fantastične Francuske te nemoćne Danske Drago Ćosić se ispričao publici, odnosno gledateljima koji još uvijek imaju dovoljno dobar želudac da bi gledali takozvanu javnu televiziju. - Ispričavam se zbog velike količine emocija i neprofesionalnosti koje sam iskazao tijekom prijenosa polufinalne utakmice Danske i Hrvatske. Još jednom vas molim da mi oprostite. Emocije su me ponijele, i ja sam samo čovjek – rekao je Ćosić poslije finala EP-a, finala u kojem je Francuska razbila Dansku.
Očekujemo da se uskoro i brazilski televizijski i radijski reporteri krenu ispričavati zbog navijanja za svoju reprezentaciju.
Kakva Hrvatska, kakva bagra maltretira ovu napaćenu državu.