9. studenoga 2014.

KK Croatia - Pobjeda i poraz na startu nove sezone

Košarkaši Croatije startali su u novu sezonu. U prvom krugu natjecanja koji se igrao u subotu, 8.11.2014. u Baselu ostvarli su polovičan uspjeh. U prvoj su utakmici nadigrali Arlersheim, a u drugoj izgubili od Seecluba. Drugi krug natjecanja igra se kroz tri tjedna, 29.11.2014. u Buchrainu.
Poslije turnira uprava, igrači i sponzori imali su zajednički sastanak u kantini kantonalne škole u Reussbühlu. Klub je za ovu sezonu dobio tri nova pojačanja (Dragan, Miljenko i Ante), od kojih po riječima predsjednika kluba, gosp. Dujić Zdravka, klub mnogo očekuje. Trener kluba, Kozina Ivan naglasio je da treba i nadalje njegovati kulturu redovitog dolaska na treninge, a na terenu slušati upute trenera. Posebno je upozorio na zalaganje na terenu i zajedničko druženje izvan terena.
Bilo je riječi o programu za ovu i slijedeću godinu. Posebno se govorilo o odlazku igrača na zimske pripreme, o nabavi novih  trenirki i proslavi 10. obljetnice KK Croatia, koja bi se trebala održati u studenom slijedeće godine.
Poslije sastanka svi prisutni ostali su na večeri i zajedničkom druženju.
upute predsjednika i trenera
Igrači su pozorno slušali