14. travnja 2014.

Dr. Milan Kujundžić bio gost na tribini u Zürichu - ne smijemo okretati glavu od teške političke i gospodarske tragedije koja je zadesila Hrvatsku


Ruža Studer opozdravlja gosta iz Hrvatske
Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić bio je prošlog petka gost na tribini u Zurichu i pozvao Hrvate iz Švicarske da se uključe u rješavanje ogromnih političkih i gospodarskih problema u Hrvatskoj, naglasivši kako Hrvatska prolazi kroz najteže trenutke od osnivanja samostalne hrvatske države 1991. godine.  Naglasio je da nije više mogao stajati po strani i promatrati ovu agoniju - pljačkanje hrvatskog naroda i iseljavanje mladih i školovanih ljudi iz Hrvatske -  te se iz tog razloga uključio u politički život u Hrvatskoj kako bi promijenio Hrvatsku nabolje. Ustvrdio je kako je hrvatskom narodu potreban preokret u vođenju politike i gospodarenju budući da su sve dosadašnje vlade u Hrvatskoj iznevjerile povjerenje i očekivanja Hrvata.

Dr. Kujundžić s Hrvatima iz Luzerna
Dr. Kujundžić je proučio da hrvatski narod u svojim rukama ima odluku što želi učiniti sa sobom i vlastitom državom. "Izlaskom na izbore možemo promijeniti Hrvatsku nabolje. Izađite na slijedeće izbore i izaberite želite li glas dati onima koji su vas razočarali ili novim ljudima", istaknuo je Milan Kujundžić. Dodao je još kako Savez za Hrvatsku nije konkurencija HDZ-u nego pokret za sve koji žele drugačiju Hrvatsku.
Govorio je još o negativnom odnosu Republike Hrvatske prema potencijalu hrvatskog iseljeništva, o prevarenoj hrvatskoj Dijaspori, o (ne)slobodi hrvatskih medija te o tome kako samo zajedno (Hrvati iz Domovine i iseljene Hrvatske) možemo izgraditi gospodarski jaku i uređenu državu.