1. prosinca 2013.

Na današnjem referendumu o ustavnoj definiciji braka narod je rekao svoje: rekornih 65.79% za, a samo 33.59% protiv

Na današnjem referendumu o ustavnoj definiciji braka hrvatski su građani dvotrećinskom većinom podržali referendumsko pitanje i time odredili da se u Ustav RH unese odredba da je brak zajednica žene i muškarca. Posebno je važno primijetiti da je ovaj rezultat ostvaren unatoč silnoj antipropagandi koja se tjednima vodila praktički svim sredstvima uz asistenciju velike većine "hrvatskih" medija i aktualne hrvatske vlade, što je potaknulo mnoge građane da glasuju ZA, odnosno suprotno od onoga što su im agresivno nametali današnji prorežimski tisak i aktualna hrvatska vlast. 
Možemo s ponosom konstatirati da je ovaj referendumski rezultat poraz Vlade HR Zorana Milanovića. Ipak ovoj nesposobnoj i bahatoj vlast možemo "zahvaliti" što je ponovo ujedinila hrvatski narod, što je ujedinila BBB i Torcidu, jer su ovako bili jedinstveni jedino uoči velikosrpske agresije. To nam ipak nešto govori.

VIDEO: Završna press konferencija inicijative 'U ime obitelji'

Završnu press konferenciju Građanske inicijative 'U ime obitelji', snimio je portal Laudato. Između ostalog rečenog Željka Markić je objasnila razloge zašto su odlučili uskratiti akreditaciju novinarima HTV-a... Video pogledajte OVDJE!