7. svibnja 2013.

Mišo Kovač: Komunisti koji danas vladaju u Lijepoj našoj takvi su kao da su došli iz Čilea

Legenda hrvatske glazbene scene Mišo Kovač
Mišo Kovač, legenda hrvatske glazbene scene nastupao je u Stuttgartu kako bi sudjelovao na koncertu hrvatskih zvijezda Jelene Rozge, Prljavog kazališta, klape Intrade. U Porsche Arenu bilo je pravo glazbeno ludilo, a iskru za 'Noć pamćenja' zapalio je upravo Mišo svojim najvećim hitovima.


- Napala nas je Srbija, napala nas Bosna, napada nas Slovenija, a kad vide da smo zajedno neće nas u budućnosti napadati nitko. Moj sin je u Hrvatskoj sa 16 godian pokopan sa tri odlikovanja. Komunisti koji danas vladaju u Lijepoj našoj takvi su kao da su došli iz Čilea i priznaju samo sebe a ne narod. Ja priznam samo narod i nikoga više drugoga - poručio je na početku svog govora Mišo,  piše Slobodna Dalmacija.
Posebno se okomio na Zorana Milanovića.

- Na kraju ne bi mu dao ni da vozi moje staro auto- škatulju, a ne da se tamo vozaju u skupim limuzinama dok narod skapava od gladi i kopa po kantama za smeće. Ali ne bojmo se jer ima nas kao što sam na početku rekao 4 milijuna, a kad popizdimo onda djeluje kao da nas ima 40 milijuna - poručio je Mišo svojim obožavaljima.