10. ožujka 2013.

Predsjednik HKŠD-Zrinski-Croatia sudjelovao na motivacijskom skupu HDZ-a u Zagrebu


Predsjednik HKŠD Zrinski-Croatia, Vice Baraban, s upitnikom za članstvo.....
... i zastavom HDZ-a
Vice Baraban, predsjednik HKŠD Zrinski-Croatia, vratio se iz Zagreba  s motivacijskog skupa HDZ-a.  Na  pitanje kako je on, jedan od trojice izaslanika HDZ-a iz Švicarske, doživio ovaj skup i koje su poruke sa tog skupa odgovara:
- HDZ je se na ovom skupu jasno distancirao od nekih pojedinaca iz redova HDZ-a  koji su svojim nečasnim radnjama oštetili hrvatsku državu i tako iznevjerili svoje biračko tijelo i sve druge građane Hrvatske. Kriminalizacija stranke se više neće dopuštati. Došlo je vrijeme za nove i mlađe ljude.
- HDZ je pokrenuo reviziju članstva tako da svaki član stranke mora nanovo obnoviti svoje članstvo, odnosno ispuniti stranački upitnik koji se zatim treba dostaviti u Središnicu stranke.
- HDZ je pozvao svoje članice i članove na punu mobilizaciju na predstojećim lokalnim izborima i izborima za Europski parlament. Na izborima za Europski parlament treba se izaći u što većem broju i glasovati za one domoljube koji će znati braniti i obraniti hrvatske interese u Europskom parlamentu, jer veoma je važno tko će nas tamo prestavljati.
- HDZ je oštro osudio program SDP-ove Vlade koji je samo hrpa praznih obećanja što s vidi iz poražavajuće brojke od 374 tisuće nezaposlenih.
- HDZ je poslao poruku iseljenim Hrvatima i Hrvatima u BiH na jedinstvo i pozvao čelnike HDZ-a BiH i HDZ 1990. na ujedinjenje.