10. svibnja 2012.

LJETNA ŠKOLA HRVATSKOG JEZIKA U VODICAMA


Od Uprave Cro Summer Schoola- iz Zagreba  dobili smo e-mail koji u potpunosti objavljujemo:
Dragi naši Hrvati,

Obraćamo Vam se u nadi ostvarivanja poslovne suradnje sa Vašom organizacijom. Mi smo skupina mladih ljudi iz Zagreba te organiziramo učenje/usavršavanje hrvatskog jezika u Vodicama na Jadranu u 7. i 8. mjesecu ove godine.

Cilj ljetne škole hrvatskog jezika je održavanje hrvatske kulture, jezika, povijesnog naslijeđa kao i osvještavanje mladih Hrvata iz inozemstva o suvremenom životu u Republici Hrvatskoj. Ljetna škola je koncipirana tako da traje 2 tjedna sa definiranim vremenom održavanja nastave u prijepodnevnim satima (9:00 – 14:00 sati) i to radnim danima. Večer smo rezervirali za opuštenija druženja uz zabavne aktivnosti kroz koje se također uči hrvatski jezik, dok je poslijepodne ostavljeno slobodno za kupanje i uživanje na plaži.

U periodu od 2 tjedna polaznicima osiguravamo smještaj, sve obroke, materijale za učenje, kao i dodatne mogućnosti izleta i druženja po dogovoru. Za cijelokupni program i detaljnije informacije o ljetnoj školi hrvatskog jezika, molimo Vas da pogledate našu web stranicu
www.cro-summer-school.com Vama smo poslali ovaj dopis jer smo Vašu organizaciju prepoznali kao bitan dio zajednice Hrvata u inozemstvu te nas interesira mogućnost oglašavanja u Vašim prostorijama.

U slučaju da ste zainteresirani za poslovnu suradnju sa nama, molimo da nam se javite putem sljedećih kontakata kako bi smo se dogovorili oko svih uvjeta;
Facebook: CRO Summer School Skype: crosummerschool Google+: CRO Summer School E-mail: info@cro-summer-school.com

Hvala Vam na dragocjenom vremenu i nadamo se skorašnjem kontaktu.

Uprava Cro Summer School-a